english bulgarian

11:18 Wed, Jan 27, 2021
Начало » Efbet review

Efbet review

Еfbet.comе първия лицензиран букмейкър на територията на България. Предимствата са денонощна поддръжка на български език посредством чат на живо, имейл или телефонно обаждане, както и гъвкави методи на разплащане включващи: Bitcoin, Cashterminal, EasyPay, EcoPayz, ePay.bg, Skrill Moneybookers, Кредитни/дебитни карти, Банков превод, Neteller, Banka Havalesi и др.

Контролирайте печалбите си с функцията ЗАТВОРИ ЗАЛОГ.  Затвори Залог(Cash-out) е функция, позволяваща Ви сами да затворите залога си, преди събитието, на което сте заложили, да е приключило. Това Ви позволява печалба, ако селекцията се представя добре, или минимализиране на потенциалната загуба при негативен за Вашия залог развой. Ако имате достъпен Затвори Залог за среща, на която сте заложили, може да затворите залога си и да приемете предложената сума, натискайки бутона Затвори Залог. Сумата, предложена Ви за затварянето на залога, зависи от коефициентите в момента на затварянето и може да бъде по-голяма или по-малка от стойността на самия залог. Ако успешно сте затворили залога си, то той ще се уреди и сумата ще бъде кредитирана по Вашата Ефбет сметка веднага.

Еfbet.com предлага ежемесечно над 20 000 срещи в секцията си "На Живо", като голяма част от срещите може да гледате в Пряко предаване в реално време(Live stream).

Регистрирайте се, и депозирайте средства във Вашата сметка. Ще получите 100% бонус до 100 лева

Активирайте бонуса още днес, и се забавлявайте. КЪМ САЙТА

Ефбет беше първият български букмейкър, който въведе възможността да се депозира и тегли в криптовалута Bitcoin. Макар и малко позната в България тази валута се използва широко и се радва на сериозен успех сред залагащите в цял свят. Предимството на криптовалутата е, че тегленето и депозирането остава анонимно.

Залагането в сайта Ефбет е просто, безопасно и лесно достъпно. Залага се чрез интернет, така че не е необходимо да се съобразявате с работното време на някого. Може да се залага денонощно и дори в рамките на броени секунди преди началото на всяко състезание. Ефбет предлага възможността да се залага на голям брой състезания във всички видове спорт и осигурява повече от 1500 спортни събития седмично.

Eфбет притежава лицензи, издадени от Комисията по хазарта на Република Малта и Комисията по хазарта на Република България, разрешаващи работа в световната информационна мрежа (интернет) като фирма за спортни залагания и верига казина.  Ефбет работи спрямо потребностите на клиентите си чрез дефиниране на мисия и ценности. Стойността и идентичността на марката я позиционират на високо ниво спрямо конкурентите в бранша, тъй като за Ефбет освен коректното и качествено обслужване, много важна е и комуникацията с потребителите. Това е основата, върху която компанията стъпва, за да подобри както вътрешния, така и външния имидж – той се изгражда от вътре на вън и само така може да бъде устойчив и реалистичен.

За първокласното обслужване на клиентите на Ефбет се грижат над 1400 души, разпределени на различни длъжности из цялата страна. Централният офис на компанията е позициониран в центъра на град София и в него, над 80 идейни и конструктивни професионалиста, работят в екип за общото развитие на фирмата. Основните мисии, които следва персонала на Ефбет са за утвърждаване на лидерска позиция в областта на казино игрите, онлайн залаганията и спортните барове, за предоставяне на висококачествено обслужване на клиентите и подпомагане за цялостното развитие на българския спорт. Целта на бранда Ефбет е да бъде пръв в представянето на най-модерните игри и най-иновативните методи в спортно-развлекателния сектор.

Ефбет е един от най-мащабните спортни рекламодатели в България, покриващ над 10 вида спорт като помага на над 30 спортни отбора и над 38 индивидуални спортиста. Ефбет е генерален спонсор на българския национален отбор по волейбол, основен спонсор на българската волейболна лига, българската баскетболна лига, ВК ЦСКА, ВК Левски Бол, ВК Марек, БК Левски, БК Берое. За компанията е много важно развитието и на българския футбол и спонсорира отборите на ПФК Левски, ПФК Ботев Пловдив, ПФК Локомотив Пловдив, ПФК Славия, ПФК Берое, ФК Беласица, ФК Дунав Русе.

efbet ® е регистрирана търговска марка на Brobet Limited Reg.No: C 40842, Villa Ichang, No.16, TriqMons.Alfredo Mifsud, Ta’Xbiex XBX1063, Malta. Brobet Limited е регистрирана съгласно Законa за Хазарта (Лиценз No: 000030-13708/28.10.2019 г., Лиценз No: 000030-13710/28.10.2019 г., Лиценз No: 000030-13711/28.10.2019 г., Лиценз No: 000030-13712/28.10.2019 г. и Лиценз No: 000030-13713/28.10.2019 г.). КЪМ САЙТА на Efbet.com

Седалище:

Седалище:

Brobet Limited.,
Villa Ichang
No.16, Triq Mons.Alfredo Mifsud
Triq Mons.Alfredo Mifsud
Ta’Xbiex XBX1063, Malta

Административен адрес: София, Бул. Джеймс Бaучер 20

E-mail: office@efbet.com / support@efbet.com

Link: https://www.efbet.com/

Обратно горе